Buscoördinator

Buscoördinator ATOS GROUP - Dordrecht

De ATOS buscoördinator (BUCO) assisteert bij het begeleiden van trein vervangende bussen die optreden bij uitval van treinen door heel Nederland. Ons team is aanwezig op vele stations om de juiste vertrektijden te regelen.
Als de bus niet komt opdagen, zetten we direct een reservebus in om de wachttijden te minimaliseren of zelfs te voorkomen.

Ons team is klantvriendelijk en helpt passagiers bij het inladen van bagage. We wijzen gebruikers van de bussen op de correcte werking van de in- en uitcheckpalen, die bij uitval van treinen anders kunnen werken. We zorgen ervoor dat de buschauffeurs de juiste dienstregeling naleven en de passagiers een aangename reiservaring beleven.

Specificaties

  • Coördineren van busritten en oplossen van problemen
  • Beantwoorden van passagiersvragen en verwerken van klachten
  • Samenwerken met andere afdelingen
  • Registreren en bijhouden van gegevens
  • Werken met software en systemen
  • Omgaan met stressvolle situaties

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Nieuwe website bijna klaar - ATOS GROUP - Dordrecht

Nieuwe website bijna klaar

23 juni 2023 - De nieuwe website van ATOS GROUP is bijna klaar! We werken hard aan de laatste puntjes. Op onze website geven we je uitleg en informatie over onze dienstverlening door onze beveiligers,... lees verder »

Wat maakt ATOS uniek? - ATOS GROUP - Dordrecht

Wat maakt ATOS uniek?

23 juni 2023 - Welkom bij ons blog. Dit is ons eerste bericht! ATOS GROUP is een bedrijf dat zich richt op het creëren van een veilige en leefbare omgeving, voor en door heel Nederland. Ons team is ambitieus en... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.