Onze diensten

Hier ziet u een overzicht van de diensten die wij aanbieden. Voor meer informatie, neemt vrijblijvend contact op met ATOS GROUP.

Toezichthouder - ATOS GROUP - Dordrecht

Toezichthouder

Een ATOS toezichthouder ziet er op toe dat de leefbaarheid en veiligheid van burgers op nummer 1 staat, onder andere bij markten, drukke plekken en... lees verder »

Parkeersteward - ATOS GROUP - Dordrecht

Parkeersteward

Een ATOS parkeersteward is iemand die verantwoordelijk is voor het begeleiden van voertuigen naar parkeerplaatsen en het toezicht houden hierop.... lees verder »

Evenementenverkeersregelaar - ATOS GROUP - Dordrecht

Evenementenverkeersregelaar

Een ATOS evenementenverkeersregelaar is een verkeersregelaar die specifiek is ingezet om het verkeer te regelen rondom evenementen. Dit kan variëren... lees verder »

Verkeersregelaar - ATOS GROUP - Dordrecht

Verkeersregelaar

Een ATOS verkeersregelaar is verantwoordelijk voor het regelen van het verkeer op een bepaalde locatie, zoals bij wegwerkzaamheden, evenementen en/of... lees verder »

Buscoördinator - ATOS GROUP - Dordrecht

Buscoördinator

De ATOS buscoördinator (BUCO) assisteert bij het begeleiden van trein vervangende bussen die optreden bij uitval van treinen door heel Nederland.... lees verder »

Servicemedewerker - ATOS GROUP - Dordrecht

Servicemedewerker

De ATOS servicemedewerker regelt de uitvoerende werkzaamheden op uw evenement of locatie die niet noodzakelijkerwijs door een beveiliger gedaan... lees verder »

Voetbalstewards - ATOS GROUP - Dordrecht

Voetbalstewards

Een voetbalsteward is verantwoordelijk voor het handhaven van de veiligheid en orde in en rondom het stadion tijdens voetbalwedstrijden. Ze zijn... lees verder »

All round beveiliging - ATOS GROUP - Dordrecht

All round beveiliging

Het juiste soort toezicht bij objecten, gebouwen, eigendommen en meer. ATOS GROUP biedt de selectie aan beveiligers waar u naar op zoek bent. Wij... lees verder »

Event security officer - ATOS GROUP - Dordrecht

Event security officer

Bezoekers wensen in een fijne sfeer te worden verwelkomd. ATOS GROUP Staat voor service met een glimlach en weet met passende charisma en... lees verder »

Nieuwe website bijna klaar - ATOS GROUP - Dordrecht

Nieuwe website bijna klaar

23 juni 2023 - De nieuwe website van ATOS GROUP is bijna klaar! We werken hard aan de laatste puntjes. Op onze website geven we je uitleg en informatie over onze dienstverlening door onze beveiligers,... lees verder »

Wat maakt ATOS uniek? - ATOS GROUP - Dordrecht

Wat maakt ATOS uniek?

23 juni 2023 - Welkom bij ons blog. Dit is ons eerste bericht! ATOS GROUP is een bedrijf dat zich richt op het creëren van een veilige en leefbare omgeving, voor en door heel Nederland. Ons team is ambitieus en... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.